Over ons

Wij zijn SOS Healthcare -gevestigd in hartje Antwerpen- een nieuw & dynamisch zorgbedrijf binnen de Bonanza groep. Wij investeren in verpleegkundig talent en begeleiden hen met het nemen van hun eerste stappen in de zorgsector.

We zetten zorgprofessionals aan het werk als projectstaffing; dit betekent dat zij bij ons in dienst zijn en wij hen uitlenen aan ziekenhuizen, woonzorgcentra, ambulante centra en andere organisaties die tijdelijk zorgpersoneel kunnen gebruiken. Een oplossing op maat voor zorgprofessionals én partners.

OVER MEZELF

Ik ben Silvia Beuls, de oprichter van SOS Healthcare. Met 20 jaar ervaring in de zorgsector bij verschillende disciplines, had ik steeds één doel : de patiënt samen beter maken met een passie voor zorg. De laatste jaren was ik als medical consultant actief aan de commerciële zijde van het beroep. Door zelf als consultant te werken en enorm veel nieuwe ervaringen op te doen, besefte ik dat ik dit ook met andere zorgverleners wil delen. Ik weet als geen ander dat de druk bij zorgpersoneel alsmaar stijgt, helaas vaak ten koste van de zorg voor de patiënt. Onverwacht ziekteverzuim slaat steeds vaker toe. Dit heeft me getriggerd mee te denken om de werkdruk bij verpleegkundigen te helpen doen dalen. Daarom ben ik SOS Healthcare opgestart : door zorgverleners een waaier van interessante en afwisselende projecten aan te bieden, kunnen ze nieuwe skills leren en leuke ervaringen opdoen … èn zo de voordelen van outsourcing ervaren.Ik ben ervan overtuigd dat we met SOS Healthcare daarin iets kunnen betekenen.